zaza's

By: zaza din

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Feb-2009 08:44 Email | Share | | Bookmark
o.hisashi.buri.

birthday.



selamat menyambut ulang tahun kelahiran ke-24 buat saudara ejat.


rennshuu



perlukan latihan yang lebih. dan perlukan wang yang lebih. dan perlukan.... sesuatu yang lebih!!



Tuesday, 30-Dec-2008 03:44 Email | Share | | Bookmark
Roti Sosej Gulung-gulung.

 
 
 
View all 4 photos...
pagi tadi dikejutkan oleh sms dari mak.
"mak dah tau result hazim!..........."
hehe~ tahniah hazim.. nnti ngah ade duit lebih sket ngah beli la hadiah utk adik. skrg ni ngah tgh pokai, so takleh aa beli hadiah agi. haha~


ok, pastuh teringat semalam cakap kat dart, hari ni nak wat roti. walaupon futon tu cam tak kasi saye kuar, tapi saye kuatkan semangat menentang kuasa futon tuh!! hahaha~


masukkan semua bahan2 (kecuali sosej dan telur) tadi dalam bread maker dan tekan ON! hehe~ kite serahkan pada bread maker utk kerja2 menguli ya puan2~ ;p
dan inilah hasilnye~


kemudian pintal panjang2 dan lilitkan pada sosej.



dan bakar selama 15min pada suhu 180darjah celcius.
dan inilah hasilnya~
TARAAA~~~



mari makan yana dan dart!! hehe~


Sunday, 28-Dec-2008 15:10 Email | Share | | Bookmark
BBQ @ Miyuki Kouen

 
 
 
View all 6 photos...


hari ini pergi Miyuki Kouen dekat2 ngn rumah bud. bbq sempena dak2 4nensei da abes happyou.



sangatlah sejuk dan angin sangatlah kuat~
でも、楽しかった!!






Saturday, 27-Dec-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
KINCIR ANGIN



ekceli da lame pegi tempat nih.
kami saje2 pegi photo hunting, konon2 nak tambah skill~ haha~
as usual, my roomy, the only models dat i have pon mengikutlah. ;p
dart bersama lomo nyer. and me wif my baby~ =)



tapi nampaknyer mmg takleh nak improve da my skills!! teruk giler!!
plus, cuaca hari itu cantik. tapi angin mmg takleh blah!! sejuk gilos!! 1st time air mata kuar sbb sejuk ngt. haha~ sori dart i laughed at u mule2. ;p



i need new lens! haha~ tapi sebelom tu kene improve skill dulu yer~ ;p
tapi kene beli new props gak kan? nak speed light!! hmm~ it cost paling murah 2man yen(=RM600+++).. mana nak cekau pitih nih??



and last but not least, my lovely roomy. yanachan. =)


Saturday, 22-Nov-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
香嵐渓 (KOURANKEI) 2008

 
 
 
View all 45 photos...


hari ni kami suma ke 香嵐渓(kourankei), kat Toyota utk melihat 紅葉(kouyou).
hmm.. dalam 20 org la pegi, tapi tak datang sekaligus la.. kami orang2 sanbongi tumpang kete bawear. bile agi nak merasa naik volkswagen kan? hehe
perjalanan bermula dari jam 5:30 pagi. huhu~ sungguh tak percaya kami mampu keluar rumah seawal pagi itu. dalam sejam setengah sampai ke toyota, singgah ke rumah kak fizan dan terus ke 香嵐渓. baru kol 8 pagi pon dah jammed jalan nak ke sane. abes awal dah kuar pon ramai org gak. kol baper la agaknyer derang2 tu kuar kan? huhu~





dah kol 9 pagi, tapi suhu kat luar dalam 2~5degree. sungguh sejuk!!! beku tangan. da la tak bawak gloves. tak expect akan sesejuk ini.. rase cam, "okk, dah2. jom balik
!!"
hehe~ tapi pemandangan kat sini さすがにキレイですね。。tapi disebabkan tangan beku, takde mood nak menekan2 camera itu. hehe~





ade byk cam rumah2 kayu ala2 sekai isan kat toyama tuh... cantik!



okk.. silelah tgk semua pic yang ade yer. hehe~



あさってから韓国に行きま~す!楽しみにしています!! hunting di sane pule~ weeeee~~~



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net